Praktijk AnyYou, Coaching, Counselling, Consultancy en Eetstoornismanagement
Home
Concept AnyYou
Wie is AnyYou
Behandelmogelijkheden
Tarieven
Aanmelden
Contact
Voor wie?
Aankondigingen/nieuws
Columns
Workshops
Social Media
Voorlichting
Links
Counselling/Coaching
Non-verbale Expressie
Testimonials Consultancy 'Sociale werkgroep'
Eetstoornismanagement AnyYou
                      
Wie is AnyYou ?
Winifred Baatsen
Achter AnyYou 
zit ik, Winifred Baatsen, 43 jaar oud en moeder van vijf prachtige kinderen.
Met mijn frisse praktijk ben ik als coach, counsellor en consultant bezig mijn specialisme op het gebied van eetstoornissen steeds verder te blijven ontwikkelen.
Mijn studie Counselling hoop ik dit jaar af te ronden.

Na zelf 17 jaar lang een ernstige eetstoornis te hebben gehad, zag ik in alle verworven kennis over eetstoornissen en de verschillende behandelwijzen ervan, de basis voor AnyYou. Daarnaast heb ik de Pedagogische Academie gedaan en het kennis overdragen is iets waar ik heel graag mee bezig ben.
Nu gebruik ik als professional deze kennis en het werkt voor veel cliënten in allerlei opzichten drempelverlagend om te weten dat ze zich niet hoeven te schamen voor degene die tegenover hen zit: ik weet namelijk als geen ander hoe het is om een eetstoornis te hebben en hoe alles reilt en zeilt in de hulpverlening.
De stap naar de hulpverlening is immers al zo groot en het gevoel (h)erkenning te vinden maakt het een klein stukje makkelijker.

Mensen die bij AnyYou -bij mij dus- in behandeling komen, vinden de steun en herkenning (vooral ook door mijn ervaringsdeskundige achtergrond) en de motivatie die ze zo ontzettend hard nodig hebben om hun eigen leven weer leefbaar te maken, door de achterliggende problematiek van de eetstoornis aan te pakken. Door inzicht en  bewustwording en ook door door te blijven zetten en stappen te blijven nemen, met als doel genezing.

Samen met de cliënt werk ik aan een op het individu afgestemd en haalbaar programma.

Genezen van een eetstoornis is een lange weg en je moet vaak door een diepe put, maar wie vecht zal resultaten boeken!
Bij AnyYou vind je datgene wat je nodig hebt om door te blijven zetten en tussentijds niet op te geven. Beginnend onderaan, langzaam maar zeker naar de weg omhoog en vooral niét in je eentje. De strijd tegen een eetstoornis en jezelf is één van de grootste die je als mens kan leveren.
Gebruik je lijf niet als litteken, maar als bewijs van kracht. Het hebben van een eetstoornis vraagt al zoveel inzet en is het bewijs dat ook jij sterk bent. Leer deze negatieve kracht om te buigen naar positieve; de weg naar genezing.
Laat jezelf zien en wees trots op wie je bent!!
Mede door de ervaring van mijn eigen verleden, mijn gedrevenheid en de liefde voor het overdragen van kennis, maken dat ik anderen weet te overtuigen, dat er ook voor hen mogelijkheden zijn om zelf naar hun doel te bereiken. Vanzelf gaat een eetstoornis zelden over en met de juiste begeleiding is er ontzettend veel mogelijk.
Doordat ik weet wat ik hoor, kan ik goed luisteren en daardoor voelt degene die bij mij is zich gehoord voelt en dus serieus genomen voelt.Copyright 2014, Winifred Baatsen©                                                                                                    Webdesign: Winifred Baatsen